Cursus Cursus Chakra’s en Aura

Met het energetisch systeem van chakra’s en aura als uitgangspunt gaan we praktijkgericht aan de slag. We beginnen met het weer 'leren voelen' van energie. Dit is iets dat iedereen kan, maar de meesten van ons verleerd zijn. Voelen hoe een aura aanvoelt, ervaren wat het is om een chakra op te laden. Daarnaast leren we over de herkomst en achtergrond. Wat vertelt ons energielichaam ons en welke invloed heeft het op ons fysieke lichaam? 

Welke gedragspatronen kun je verbinden aan welk chakra en hoe kun je dit koppelen aan de aura? Wat kunnen we daarmee en hoe kunnen we deze kennis in combinatie met ons eigen gevoel toepassen in ons dagelijks leven. Voor onszelf en voor anderen. Een fantastische kennismakingscursus die je ook nog eens heel veel inzicht in jezelf geeft!  

Geschikt voor iedereen, ook voor mensen die al kennis hebben over de chakra's. Want weet je bijvoorbeeld dat je via een basischakra informatie uit dit leven en vorige levens kunt verkrijgen? En ken je de 6 aspecten van het miltchakra en de relatie die dit chakra heeft met andere chakra's?

Ook is deze cursus een mooie instap voor de weekendopleiding tot Energetisch/Malva therapeut.

Voel je welkom!


Inschrijven De kosten bedragen: €295.00

Op dit moment is deze cursus niet ingepland.
Heb je meerdere geïnteresseerde personen?
Op jouw eigen locatie of in Eexterveen start deze cursus vanaf 4 personen!
Neem dan contact op.

$smallscreen Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 06 22293322
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322