Bijscholing De genezende kracht van edelstenen

Edelsteentherapie is zo oud als de mensheid. Wanneer men vroeger in gebieden woonde waar geen arts of geneesheer te bekennen was, gebruikte men de kracht van edelstenen voor genezing.

Je maakt kennis met het bewustzijn van edelstenen en leert ermee communiceren. De dag is een echte praktijkdag, waarin je veel zelf gaat voelen en ervaren wat steenleggingen doen met je aura, je bewustzijn, je zielekracht. De stenenleggingen worden duidelijk uitgelegd en er worden diverse leggingen beoefend. 
Je ontvangt een hele uitgebreide syllabus met daarin de verschillende steenleggingen en de bijzondere werking en het bewustzijn van diverse edelstenen, gezien vanuit de astrale wereld.

Na deze dag heb je een beter gevoelsbesef omtrent het werken met edelstenen, weet je diverse aura- en chakraleggingen uit te voeren, heb je kunnen schouwen in het energetisch proces dat in gang wordt gezet op het moment dat je edelstenen therapeutisch gaat inzetten, en heb je kennis opgedaan hoe je kristallen en edelstenen kunt reinigen en opladen. Kortom: een complete dag boordevol informatie en ervaringen.

Deelnameprijs: € 110 (Inclusief uitgebreide syllabus, koffie, thee, soep en tussendoortjes
(Oud)studenten, leden BvMT en VVET ontvangen € 15 korting


Inschrijven De kosten bedragen: €110.00

Op dit moment is deze cursus niet ingepland.
Heb je meerdere geïnteresseerde personen?
Op jouw eigen locatie of in Eexterveen start deze cursus vanaf 4 personen!
Neem dan contact op.

$smallscreen Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 06 22293322
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322