Cursussen en workshops

Binnen Namaste Therapie is er een uitgebreid aanbod aan workshops en cursussen.De ondertoon bij al het aanbod is altijd een stuk gevoelsontwikkeling, bewustwording en persoonlijke groei.

Met enige regelmaat is er een aanbod in mindfullnes in combinatie met meditatie, ontspanningsmassage, kruidenwijsheden, edelstenentoepassingen, chakra's en aura. Kijk op de agenda voor de data. Bij belangstelling vanaf 4 personen kun je contact opnemen om eigen data in te plannen.

Sommige cursussen zijn sterk gericht op de eigen ontwikkeling, persoonlijke groei en de innerlijke balans.'Het Balansjaar' is daarvan een voorbeeld. In een kleine groep kom je maandelijks een dagdeel bijeen en inspireer en spiegel je elkaar op diverse thema's. Daarnaast ontvang je cursusmateriaal en oefeningen die je thuis kunt toepassen. Ook zijn bij dit 'jaar' 3 individuele afspraken ingepland die je op het moment dat een thema je extra raakt of je hier verder aan wilt werken, kunt inplannen. Deze cursus geeft ik als sinds 2007 en de ervaring leert dat binnen deze compacte setting dikwijls een diepe vertrouwensband ontstaat.

Andere cursussen zijn daarnaast ook gericht op het opdoen van kennis zoals de cursussen over edelstenen, kruiden en massagetechnieken.

Nieuw is de cursus 'Voelen in Zijn', waarbinnen we mediteren, oefeningen doen, het gesprek aangaan en bewustzijn en levens-ervaring laten stromen.

Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 0598 467838
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322