Cursus Balansjaar

Deze jaartraining is bedoeld voor iedereen die aan zichzelf wil werken en meer uit het leven wil halen. Vanuit positiviteit ga je helder en open naar jezelf en elkaar kijken. Thema's die daarbinnen uitgewerkt worden zijn:

  • Ruimte voor jezelf
  • Een heldere blik op je eigen handelen
  • Ontspannen en mediteren
  • Denken en voelen in evenwicht
  • Worden wie je bent
  • Inzicht in jouw pad

Je kent het gevoel vast wel. Eigenlijk kom je niet genoeg aan jezelf toe. Terwijl kwalitatieve aandacht voor jezelf juist zo belangrijk is. Tijd voor jezelf die je niet gelijk invult door iets te gaan ondernemen of af te spreken met anderen, maar tijd waarin je echt even stilstaat bij hoe het nu met jou gaat.

Doe je nog wat je wilt doen en wat zijn de eventuele obstakels waar je steeds weer tegenaan loopt? Werken aan jezelf betekent ruimte krijgen. Ruimte om jouw leven te overzien. Hoe is bij jou de verhouding tussen leven en geleefd worden, wat roept dat voor een gevoel bij je op en wat kun je daar vervolgens mee?

Dat is waar we gedurende dit jaar antwoorden op gaan vinden in onszelf met anderen als onze spiegel. Op die manier kun je op een ontspannen manier inzicht te krijgen in jezelf en een proces van persoonlijke groei doormaken. Obstakels bekijken we vanuit positiviteit. We hebben immers te maken met het hier en nu. Door een stuk bewustwording, aangevuld met inzicht in de wijze hoe we daar anders mee om kunnen gaan, krijg je positieve energie. Dat voel je en het werkt door in je dagelijkse leven. Dit zorgt er voor dat je met een heldere blik naar jezelf kijkt en je meer bewust bent van je eigen handelen. Door vanaf nu je keuzes te maken vanuit je diepste bewustzijn, creeër je jouw leven zoals je het wilt leven. Want je leven is maakbaar.

Vanuit een sterke innerlijke balans ben je beter in staat positieve dingen meer intens te beleven. Daarnaast ben je in staat tot acceptatie en het kunnen loslaten van gedachten en emoties die teveel energie opslokken en niet omkeerbaar zijn. Wanneer bovenstaande je aanspreekt is het Balansjaar misschien iets voor jou.

We komen 1o keer een dagdeel bij elkaar in een klein groepje met een frequentie van ongeveer 4 weken op en er is ruimte voor 3 individuele afspraken waarin je nog dieper op je persoonijke thema’s in kunt gaan. Meedoen met het Balansjaar is een investering in jezelf waar je blijvend plezier van zult hebben.


Inschrijven De kosten bedragen: €495.00

Op dit moment is deze cursus niet ingepland.
Heb je meerdere geïnteresseerde personen?
Op jouw eigen locatie of in Eexterveen start deze cursus vanaf 4 personen!
Neem dan contact op.

$smallscreen Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 06 22293322
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322