Balans in jezelf.

Binnen Namaste Therapie zoeken we naar de verbinding. Wat heb jij als mens nodig om verder te kunnen? We werken met diverse therapievormen en bespreken in overleg welke vorm het beste aansluit. Meestal is dat een combinatievorm van psychosociale ondersteuning en een lichaamsgerichte aanpak. Een herhaaldelijk terugkerende of sinds langere tijd bestaande klacht kan een symptoom zijn van een dieper liggend probleem. Dan gaan we klachtgericht aan het werk, maar ook met de oorsprong van het ontstaan ervan aan de slag,

Overigens hoeven er geen klachten te zijn om te komen tot deze therapie. De therapie heeft een curatieve maar ook preventieve werking. Een aantal behandelingen is ook uitermate geschikt om te ondersteunen in een proces van persoonlijke en/of spirituele groei.

Waarbij kan de therapievorm bijvoorbeeld ondersteunen?

Fysieke klachten als:

Nek– rug- en schouderklachten

Huidaandoeningen en allergieën

Long- en ademhalingsverstoringen

Maag- en darmproblematiek

Pijnbestrijding

Migraine en hoofdpijn

 

Psychosociale gesteldheden als:

Burnout en oververmoeidheid

Angst en panieksituaties

Gebrek aan assertiviteit en zelfvertrouwen

Rouwverwerking en verdriet

Vastlopen in oude patronen

Traumatische ervaringen

Dit is zeker geen volledige lijst. Wanneer jouw klachten hierbij niet benoemd staan, neem dan gerust contact op op voor jouw specifieke situatie en wat de therapie daarin zou kunnen betekenen.

Als je een afspraak wilt maken, stuur dan een e-mail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Daarnaast ben ik van maandag t/m donderdag zo veel mogelijk telefonisch bereikbaar tussen 12.30 en 13.00 uur  (op 06-22293322) voor verdere vragen en/of het maken van een afspraak. 

Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 0598 467838
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322