Cursus Tweedaagse Energetische massages *** wegens Covid 19 voorlopig uitgesteld ***

Een tweedaagse met wel heel bijzondere massagetechnieken.

Het geven en ontvangen van een energetische massage is een intense beleving waarbij energie voelbaar stroomt en je ruimte ervaart om gewoon 'te zijn' vanuit bewustzijn.

Lichaam geest en ziel worden verbonden en uitgenodigd het proces van eenwording met elkaar aan te gaan. Je kunt deze massages direct toepassen in je eigen praktijk of bij dierbaren. Het zal zeer diepe ontspanning brengen en ruimte geven om eigen processen op verschillende niveau's beter aan te kunnen gaan. Telkens weer worden de effecten van deze massages als zeer helend, openend en als start van een nieuwe ontwikkelingsfase ervaren. Naast energetische massages zoals de prenatale massage en body- en ethermassages worden ook technieken toegepast met een transformerende werking naar het bewustzijn.

Uiteraard staat de dag vooral in het teken van de praktijk, je zult de massages zowel geven als ontvangen, waardoor elke dag ook een echt cadeautje voor jezelf is. Verder ontvang je een uitgebreide syllabus zodat je verdere informatie en de behandelmethodieken altijd weer kunt naslaan. Ervaring met het geven van reguliere massages is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen aan deze dag.

 

Prijs is inclusief koffie/thee en tussen de middag vegetarische soep.

Leden van de BvMT, VBAG en VVET en studenten aan de opleiding ontvangen € 20 korting.


Inschrijven De kosten bedragen: €240.00

Op dit moment is deze cursus niet ingepland.
Heb je meerdere geïnteresseerde personen?
Op jouw eigen locatie of in Eexterveen start deze cursus vanaf 4 personen!
Neem dan contact op.

$smallscreen Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 06 22293322
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322