EFT

EFT ofwel Emotional Freedom Techniques is een unieke lichaamsgerichte vorm van stress reductie en traumaverwerking die effectief en meetbaar is. Het bijzondere van EFT is dat het mentaal maar ook fysiek een ontlading van de spanning teweeg brengt. Daarbij maak je jezelf deze methode eigen: Zo kun je deze methode altijd toepassen voor jezelf in stressvolle perioden en een ontlading van de opgebouwde spanning te bewerkstelligen. Ik werk sinds 2011 met deze methodiek.

 

Edelsteentherapie

Al eeuwenlang werken mensen uit verschillende culturen met edelstenen om te reinigen en in balans te komen, ter bescherming en versterking. De werking van edelstenen is zeer krachtig en puur. Edelstenen en kristallen werken op zowel fysiek, geestelijk en zielsniveau. Je kunt terecht voor een edelsteenadvies en diverse edelsteenleggingen afhankelijk van hetgeen er speelt. Een edelsteenlegging kan ook deel uitmaken als aanvulliend instrument binnen een andere therapeutische behandeling.

 

Fonoforese

Alles is trilliing. Stemvorken geven de mogelijkheid om zowel fysiek als in het energetisch veld blokkades los te trillen en ruimte te geven. Ook bij gevoelsontwikkeling en op momenten dat een fysieke aanraking te dichtbij komt, bieden stemvorken een krachtige uitkomst 

Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 0598 467838
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322