Psychosociale coaching

Van je af kunnen praten, een luisterend oor, oplossingsgerichte begeleiding en het helder krijgen van de eigen gedachten, wensen en gedragingen zijn prachtige methodieken in de coaching van kinderen en jongeren. 

 

Systemisch

Afhankelijk van de leeftijd is een systemische aanpak daarbij van grote toegevoegde waarde. Dit is ook mogelijk via een opstellingsmethodiek waarbij geen andere mensen nodig zijn.

De psychosociale coacing in mijn praktijk wordt waar mogelijk aangevuld met haptotherapeutische interventies waarbij het kind of de jongere weer leert vertrouwen op het eigen gevoel en in contact kan komen en blijven met zichzelf.

 

EFT

EFT ofwel Emotional Freedom Techniques is een unieke lichaamsgerichte vorm van stress reductie en traumaverwerking die effectief en meetbaar is. Het bijzondere van EFT is dat het mentaal maar ook fysiek een ontlading van de spanning teweeg brengt. Daarbij maak je jezelf deze methode eigen: Zo kun je deze methode altijd toepassen voor jezelf in stressvolle perioden en een ontlading van de opgebouwde spanning te bewerkstelligen. Ik werk sinds 2011 met deze methodiek.

Dorpsstraat 39, 9658 PH Eexterveen. Telefoon 0598 467838
Bekijk de kaart in Google Maps
Home Jeugd Volwassenen Bedrijven Cursussen & workshops Info en contact: 06 22293322